Programma

Het ganse jaar door organiseren we heel wat fysieke fyto bijscholingen. Ook maatopleidingen zijn mogelijk.

Voor inschrijving: Vind in bovenstaande lijst het onderwerp dat u wil volgen, en de datum. In het grijze vak rechts op deze pagina (op GSM is dit bovenaan) kan u dan klikken bij de gewenste locatie op 'Toon alle startdatums'. Daarna dient u dan onder die gewenste datum te klikken op 'Inschrijven'.


Naast deze fysieke bijscholingen fytolicentie, bieden we ook heel wat boeiende online bijscholingen aan op verschillende locaties. KLIK HIER voor meer info over de online fytolicentie bijscholingen.

Een overzicht van al onze bijscholingen (fysiek & online), vindt u op de website www.fytobijscholingen.be.

Wenst u vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden van onze fyto bijscholingen, stuur dan een mail met uw gegevens naar Jens Laethem.Maatopleiding

Deze opleiding kan ook op maat uitgewerkt worden. De opleiding kan dan doorgaan op het gewenste tijdstip en de gewenste locatie (bij ons of bedrijfsintern bij u). Bij een maatopleiding kan de lesinhoud ook afgestemd worden op specifieke vragen van uw organisatie of bedrijf. Voor groepen kan een maatopleiding zelfs financieel voordeliger zijn dan individuele inschrijvingen in het open aanbod.

Wenst u een opleiding op maat voor uzelf, uw bedrijf of organisatie, vraag dan hier uw opleidingsvoorstel aan of neem contact op met onze accountmanager Isabelle Tanghe (0485/ 87 11 15 of isabelle.tanghe@pclt.be).